26 Ağustos 2010 Perşembe

gapingvoid'i seviyorum


Gapingvoid, Hugh MacLeod, Cartoonist. efsanevi mükemmel adam. severim ya severiim!

süzme mercimek çorbası

sabahın 5inde kitlenmediğimiz eksik kalmıştı, bayaa bi güldük o ayrı bi mesele.

küçük beyoğlu ve asmalı mescitteki 22.00 düne bugüne yarına olayını anlamadık-zaten kimse yapamadı. anlamıyolar bi kaç shottan sonra kimse g ve ü leri söyleyemiyo buğüüneee diyip gülmeye başlıyolar. bu bence hiç komik diil ama olsun belki birileri güler.
şimdi taktım ya kafaya bişeyi bi iki ay oyalar bu beni.

taşınma olayını da baya heves yaptık annemle, sonucu gayet başarılı buldum ben açıkçası, camı açıp kuaardessşiam biz geldik staYla falan yapasım var. insan o kadar koliyi taşıyınca bu sıcakta bi yerlerde bi terslik başlıyo tabi doğal olarak.

dapsibapsi'yi çok özlicem evet. ama ben burda bile olmicam, düşünsene be blog taaaa italyaya gidiyorum! neyse ki öğrenciler alan vergisinden muafmış (oley be) kurtardık yine paçayı. şimdi zaman azaldıkça bi duygusallık gelişiyo ister istemez, diyosun ki kendi kendine "hacı bu iş nereye gidiyo yeaaaa"
sonra durup aslında hiç komik olmadığını farkediyosun. sevgilimi bırakıyorum buralarda ayda bi kere 3 güncük görebilicem onu diyosun. sonra anneme anne gel diye bağramıyacağını farkediyosun yalnız yaşarken. babanın sana şeftali soyamayacağını farkediyosun. artık anane yemekleri 2-3 ayda bir olucak, onu fark ediyosun. halada sülalecek toplanmalar mı? bi başka bahara diyosun. sonra duruyosun kafanda plan program yapmaya başlıyosun.

ben şimdi oraya gidince her sabah 6'da kalkıcam koşucam diyosun
sonra evde kendime hep sağlıklı yemekler yapıcam, mc donalds falan yemicem diyosun
ondan da sonra haftada 1 evimi temizlicem, bulaşıklarımı yıkiicam, çamaşırlarımı yıkiicam, hatta ütü bile yapıcam diyosun.

uğraşsam yaparım bence ya, hem onu bunu yapmicam da napıcam?
ev-okul-hadibideğişiklik-sonra yine ev.
bakalım bu sefer nası bi şey becericem çok merak ediyorum, nasılsa bende bişey var abuklukları üstüme çekiyorum hep, yine yaparım bi şekilde. allahım yaareeabbim.

galatasaray bu aralar çok kötü oynuyo, üzülüyorum. bak şimdi karşımda maç açık yani bakmamak için blog yazıyorum o derece vehamet durumlar.
bu inci sözlük işini çok sevdim ben, vallahi gülesi yokken güldürüyo adamı.

ay bi de bugün vapura bindim, baya uzun zaman olmuştu binmeyeli-bi hoş oldum (geçen hafta burgaz'a başkası gitmişti çünkü)
ay yarın olsun da hiç bitmesin. sonra tam 3 hafta hayat zor filmi çeviricem. sabancıya ön kayıt-okul ortalama yükseltme(tabi ki matematik ve ceren-enstantanetakılanz)-italya-ev bulma artııııı taşınma. o derece

Gezdin tozdun aman aman aman
Sazdın sözdün aman aman aman
Giderek üzdün bizi zaman

23 Ağustos 2010 Pazartesi

22 Ağustos 2010 Pazar

ben

ne garip di mi kafanda yazacak milyonlarca şey olur ama sen oturup birini bile dökemezsin kelimelere.
bugün bologna'dan döndüm, 1 hafta sonra tekrar gidiyorum. demek ki bundan sonraki 5 sene boyunca evim olacak yer burası dedim ilk dolanmaya başladığımda ortalıkta. evimin bardaklarını bile seçtim. nerden halı, nerden kutu alıcam hepsini buldum.
şimdiyse istanbulda evimden çıkmama bi kaç dakika kala hayatın tadını çıkartıyorum. evet zor oldu bu 1 ay, yazık oldu bi çok açıdan.
herkes birbirine küsüp çevrelerindeki insanları da küstürmeli bence, çünkü ego tatmini, evet işte o konuda kimse kapışmamalı.

benim umrumda değil.
peki ya senin, dost?