2 Eylül 2012 Pazar

Bir hava alanı seferinde daha baş başayız sevgili okuyucucum! Şimdi düşünüyorum da dün gece sabahlamak hayatımda aldığım en mantıklı kararlardan biri olmadığı gibi mojito terliyorum, bir de acıktım ve havaalanı the green port'un yavaş interneti ne kadar moral bozucu olsa da hiç bir şey midemdeki kazınma hissiyatının önüne geçemez!

 Turist insanlarımızdan ilginç enstantaneler yakalıyorum şu anda, misal ki arzum mutfak robotu alıp memleketine dönen japon turistin dramı, güneş gözlüğüyle pisuvara işeyen adamın esrarı ve daha nice nice enteresanlıklar, şakalar, komiklikler.
 Curcuna'da dün gece çalan DJ 2006'da mesleği terk ettikten sonra bomba gibi dönüşünü yapamadı, abi gecenin yarısında uyuya kalacaktım, kalan yarısında da DEEMN GÖÖRL DEEMN ŞİS EY SEKSEEY BİYAÇ civarı şarkılar çaldı, üstümüze salınan ağır pitbull parçaları sonucu alkol komasına girme riski atlattık, hayat zor falan filan. 42 kiloluk tek bavulu 21 kiloluk 2 bavul yapmak işte tam o sırada aklıma geldi ve dedim ki, Ceren, sen bu işi biliyosun adamım HIGH FIIIVE!

 bence gece uyumadıysan akşamdan kalma sayılmazsın. mantıklı mı?

işte bunu asla bilemiyeceğiz, neyse şu an zihni şoktayım, öptüm