22 Haziran 2011 Çarşamba

neden?

dünyanın en kilit sorusuna hoşgeldiniz. evet, onun adı neden? beni neden seviyosun? neden bugün böyle davrandın? bu neden böyle oluyo? neden ben? bütün bu sinir bozucu konuşmalarda başrolde bu arkadaş size aklınıza gelicek her türlü hareketi taşşak geçermişcesine sallarken siz kafanızda hala nedenle başlayan sorular üretmeye devam edersiniz.

 şu anda bavul hazırlamam gereken yerde oturup bu yazıyı yazmamın tabii ki bi sebebi var. yine, yeniden, yineden ve tekrar evet cerenlik yapıyorum işte.

 karşındaki insanı ne kadar çok tanırsan o kadar çok uzaklaşırsın teorimi kendi kendime arkadaşlarımla çürüttükten sonra yeni ortaya attığım herşeyde insanların bu oyun oynama merakları yüzünden sik geçirdiler. evet. ben kelime oyunlarını sevmediğim gibi, öyleyken miş gibi yapmaktansa hiç bişey yapmamayı da tercih edebilitesi daha yüksek bi insanım. bi insanı sevmemle nefret etmem arasında öyle çok da ince bi çizgi yoktur aslında, havuz düşünün, su dolu. içine biri atlasın. su taşsın. benim için nefret etmek bu kadar basit işte, ama genel geçer değil mesela. yani nefret ettiğin birini sonradan sevemezsin. bu adil olmaz. herneyse.

 son zamanlarda hayatın sırrını keşfettim, uyumak. sen uyuyunca zaman geçiyo, zaman geçince herşey değişiyo - uyuyosun, uyanıyosun dünyayı kurtarıyosun. en azından kendi dünyanı.

 küçüklüğümden beri hissetmek konusunda sıkıntı çekmiş bi insan olmuşumdur, çok duygusalımdır allah için, ama bi o kadar da vurdum duymaz oldum sonradan. ama ben böyleyimdir napabilirim, hani bi insanı sevebilirim, olabilir ama ilişki konusu bana çok ağır sıkıntı olmaya başladı, istemiyorum. sempatikliği bitti ilişkilerin, iki insanın birlikte olması, buna bi isim koyması ve diğer herkese anlatabilmesinin adı ilişkiyse eğer ben ilişki falan istemiyorum.

 mesela bak yarına, yeni güzel üzerinde cer yazan çantam ve ben istanbul'a gidiyoruz. hem de sadece o ve ben. sonuçta 5 gün için bavul yapıcak halim yoktu. herneyse. garbage kafaları bayaa başarılı, kendimi 2005'e dönmüş hissediyorum desem yalan olmaz. Why do you love me? çal bebeğim çal ya. off

19 Haziran 2011 Pazar

uçurtma

şimdi düşünüyorum da, ben küçükken de böyleydim. annem söyledi. uçurtma gibisin dedi, her rüzgara kapılıp gidiyosun. hep bi heycanlısın, olmadığında neden heycanlı değilim diyosun dedi. e dedim, kadın haklı. vallahi haklı.

sen alışmışsındır dedim

haklı çıktım