22 Mart 2011 Salı

isyanım sana değil ALLAH'A

evet. ne güzel bi senedir hiç hasta olmadım, bu sene nezle bile beni bulmadı gibi bilimum mutluluk nidalarıyla ortalıkta sevgi pıtırcıkları gibi koştururken esin' e hasta ziyaretine gidip hastalanıp 4 gündür yatağımdan çıkamadığım gibi, antibiyotik denilen iğrençliği bünyemin GERÇEKTEN kaldıramadığını bi kez daha öğrenmiş bulunuyorum. Bi insanın 3 gün durmadan midesi bulanır mı. Bi insan miğde bulantısından uyuyamayacak hale gelir mi. Bi insanın ateşi miğdesi bulanırken çıkar mı. Bu soruların hepsinin tek bi cevabı var.. Evet. hepsi mümkündür, yaşadım, biliyorum. 
 Sonunda umutsuzca yatakta çırpınışlarımı fark etmiş olucak ulvi güç, dün gecenin bi yarısı sırasıyla koray'ı ve babamı tacizlerim işe yaradı ve cuma günü annem bana bakmaya geliceğini bildiren bi mesaj attı. bu aralar işsizlikten fazla gazete okuyorum, isterseniz size kronolojik zamanlamaylada hastalık seyirimi anlatabilir, hatta babamla aramızda geçen telefon konuşmasını diplomatik bi dille burda yazıya dökebilirim, ama yapmicam. neden biliyo musunuz? çünkü böyle bişeye gerek yok. evet. 

 bi insanın miğdesi bulanıyosa geri kalan herşey teferruattır. 
bunun dışında cidden insanlar kendi kendilerine kafalarında bi şeyler kurmayı amma seviyolar sanırım, e be evladım biz arkadaştık, nooluyo diyesim geliyodu ki gerekli açıklamayı etraf ahalisinden dinledim. bunun üzerine bana doğruluğunu sormadan anlamadan kendi kendine gelin güvey olan bilimum insanları burda büyük harflerle AĞBİ yazarak kınamak istiyorum. 

ayrıca size lüzumlu hayat bilgileri de vericem bu yazımda. çünkü başka işim yok.

-first defence burun spreyini burnunuza sıkarken sakın içinize çekmeyin, 2 gün başınız ağrır
-beyaz peynir ve ekmeği asla küçümsemeyin, peynir ekmek diyip geçmeyin, bakınız 4 gündür başka bişey yiyemedim, çünkü diğer herşey ağır geldi, ama o peynir ekmek varya.. seviyorum ya..
-yarın ki iletişim coğrafyası sınavı nasıl yalan oldu haddi hesabı yok da. uzatmıyorum bu iyi bişey de olabilir.
-eğer hayatınız boyunca kullandığınız antibiyotik sayısı 10-15 arasındaysa SAKIN antibiyotik kullanmayın (çok gerekmiyosa yani) sonra günlerce miğdeniz bulanır, onu geçtim yataktan kalkacak haliniz olmaz, iyileşeceğinize daha da kötü olursunuz.
-her evde en az 10 patek medpamid ve türevi bulantı ilacı bulunmalıdır
-birisi italyanlara ağrı kesici vb. faydalı ilaçların neden reçetesiz satılması gerektiğini açıklamalıdır
-strefen varken geri kalan herşey teferruattır
-vodafone artık bana hızlı internetimi geri ver nikita, chuck, the mentalist, vampire diaries ve daha nicelerine ihtiyacım var anlamıyosun, tv 5'de party of 5'in italyancasını izlemekten helak oldum en kötü yanı da hep daha önce izlediğim bölümler denk geliyo. 

evet sanırım şimdilik bu kadar. ben şimdi tekrar uyyicam. neden biliyo musunuz? 
çünkü başka işim yok. 
evet.