3 Ocak 2012 Salı

in my society i am only solitary not alone

 Dünyada ki en bilimsel olmayan bilim insan ilişkileri olsa gerek. Psikoloji, sosyoloji, antropoloji ve bilimum türevleri bu ilişkileri dayanaksızcana araştırıp inceleyip bi kalıba oturtmaya çalışırken biz de hayatın içinden insanlar olarak etrafa bakıp "Bütün manyaklar mı beni bulur?" "İnsanlar çok net kafayı yemiş" vb. yorumlarla bilimsellikten uzak ama gerçekçiliğe daha yakın yorumlarda bulunarak hayatta yuvarlanıp gidiyoruz.

 Erkekler hayran olunmayacak gibi değiller. Bir sürü değişik insanla tanışıyorum, bi sürü değişik şeyle karşılaşıyorum (doğal olarak) ben ki derim, beni şaşırtmak öyle kolay değildir ama hala şok üstüne şoklara sokabiliyor insanlar beni. Cosmopolitan'da ki mükemmel erkek nasıl olma yakınmalarını okuyup tek gecelik ilişki için kız kaldırmaya çalışırken bunları kullanan erkekleri oldum olası şehir efsanesi ya da romantik komedi senaryosu sanardım, gerçeklermiş.

Kural 1- Onu güldür! Erkek dediğin karşısındaki kadını güldürecek tabii, yoksa ilerleyen zamanlarda sikine sallamadığında kadının elinde tutunup da, ama o böyle değildi şimdiki hali geçici! diye kendini kandıracak birşeyi olmaz.
Kural 2- Ona kendisini özel hissettir! Biliyor musun, ben bu gece evden çıkmak bile istemiyordum, bu kesinlikle kader olmalı..
Kural 3- Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Erkekler böyle şeylerden gurur duyarlar (!) bırakın ısmarlasın. (size istediği kadar içki ısmarlasın, nasılsa %95'imiz kafamız güzel olunca ne rüzgarlara kapılıyoruz, kapılın gençler)
Kural 4- Ona farklı hissettirin! Bulunduğunuz ortamdaki tek kadın muammelesi yapmak surreti ile karşınızdaki kadına kendisini farklı ve özel hissettirin, iltifat edin (utanmayın, valla ilişki bile kurtarır), kendinizle ilgili önemsiz şeyleri çok büyük ve özel şeylermişçesine ona anlatın, hatta sarılın etkiyi %100 arttırın!
Kural 5- Hadi uzaklara kaçalım! Her kadının böyle çılgın hayallere sarılmış bir tarafı vardır, hadi gidelim! daha rahat konuşabileceğimiz ve baş başa kalabileceğimiz bi yere gidelim değil ama, öyle derseniz kadın bir anda durumu çakıp bilimum cosmo tavsiyelerinden birini kullanarak suratınıza içkisini fırlatıp HEPİNİZ AYNISINIZ HAYVAN diyebilir, nitekim ne kadar sarhoş olduğuna da bağlı ama değişkenleri riske atmaya değer mi, sonra baştan başlayacaksınız.
Kural 6- İlk öpüşme. Dilinizi kendinize saklayın, romantik olun biraz, en azından 2 gün sonra telefonlara çıkmadığınızda kızcağız en azından güzel bi an geçirmiş olsun
Kural 7- Tutamayacağınız sözler VERİN! Hatta bundan 2 hafta sonra belki de birlikte bi yerlere gideriz, çok eğlenceli olur.
Kural 8- Hayvan olmayın, insan olun

 Ve sonraki sabah onu aramayacağınızı, ya da 2 hafta sonra bi anda konuşmayı keseceğinizi ya da çıkmaya başlayıp seneler sonra aradığım kız değilsin SORRY diyeceğinizi ona belli etmeyin. Düzensiz aralıklarla yukardakileri uygulayın, alın size mutlu ilişki + kız kaldırma rehberi hem de bi kızın ağızından.
 Nitekim sonraki günden itibaren bir daha konuşmamayı düşünen erkek arkadaşlar telefon numaralarını verirlerken 2 defa düşünsünler, sonra kız kitliyo ABİ İNANAMIYORUAAM diye atıp tutmasınlar, doğaldır yani kızlar ilişki bazlı yaşarlar genelde herşeyi yani öpüştüğünüz anda (genelde) kızların kafasında çıkmaya başlarsınız.
 İstanbul büyük şehir, kimin altından kimin çıkacağını hiç bilemiyorsunuz, nitekim belirsiz aralıklarla kimin altına kimin gireceğini tahmin edebilirsiniz.. İşte bu da böyle bir yazı oldu.

 Esenlikler
Cer