4 Kasım 2010 Perşembe

facebook

ilk facebook çıktığında eski sevgilini buluyodun. şans eseri arkadaşsanız sana bazı seçenekler sunuyodu facebook, ayıp olmasın falan derken ortaya şöyle bişey çıkıyodu:

bıdı bıdı and dıdı dıdı were dating but then they broke up. they get along great as friends.

ya da

bıdı bıdı and dıdı dıdı were in a complicated relationship since fii tarihi. they dated from fii to pii. they broke up at dıdısının dıdısı. they are not talking anymore.

bi de eski sevgili önceliği vardı o dönemde,  hık and dıt have ended  their relationship olduktan sonra ayrılmış insanların hayatları göze sokulur.

bıdıbıdı has changed his/her profile picture gibisinden. sonra bıdısınınki is now friends with hıkhık , dıpdıp and öeğ. zamazingoları vardır. hemen akıllarda soru işaretleri oluşurdu, bu bunu nerden tanıyo, yazışıyolarmı acaba eauğğ gibi kitlenmeler. bi ay sonra bıdı bıdı and hıkhık are now officialy dating on facebook diye bişey çıkardı. biz zaten şaşırmazdık çünkü biliyo olurduk. aradan bi kaç hafta geçer. bıdıbıdı is in a relationship olur, ama artık hıkhık yoktur. bikaç hafta daha geçer. bıdıbıdı and dıdıdıdı are back together, they are now, officialy dating on facebook.

bizi hayatın karmaşasından kurtarıp eskisi gibi msn, mail şifresi, yonja gibi 50 şeyden eski sevgiliyi takip etmekten kurtarıp herşeyi açık açık anlatıp bi de üstüne eski sevgilinin yeni sevgilisiyle mutual friendleri bile görmemizi sağlayan ulvi icat facebook.
 kafayı bize sen yedirtemezsen kimse yedirtemez aha buraya yazıyorum.

Hiç yorum yok: