11 Mayıs 2010 Salı

mezuniyet korkusu

ilk ygs denemesine girdiğim zaman anlamıştım ben zaten bu öss'nin iğrenç bişey olduğunu.
hayır yani öyle böyle değil, gerçekten İĞRENÇ bişey olduğunu. Sinirden ilk 20 dakka kalemi tutamamak gibi bişey olduğunu bu öss'nin ben nereden bilecektim ki denemeden önce?

Neyse, sonunda bütün bunları çekmeye değmez dedim, İtalya'ya başvurularımı tamamlamak üzere son dosyalarımıda hazırladım. Şimdi sadece 2 seçenek kaldı önümde: l'universita di bologna veya IULM. Düşündükçe daha çok kafam karıştığı ve bu cuma başvurular biteceği için alel acele karar vermemek gerek dedim, o zaman ne yapmalı, kafa dinlemeli, araştırmalı. Off off bu okulun bitmesi zaten zor, bi de üstüne son sene yıllık yazıları, mezuniyet elbisesi (ben mezuniyet elbisesine inanmıyorum bu konuyla ilgili hiç bi şevk duyduğumu da sanmıyorum ama olsun) gibi bi sürü abuk konu var. hadi bakalım al bi de burdan yak. Son sınavlar (illa hepsinden düşük alıyorum zaten o Allahın Emri gibi bişey, daha naaparsın..) bittikten sonra(o günler de gelicek..) ve o başvurularımı hallettikten sonra da lys kabusu var. yok yok, inat ettim çalışmıyorum. dedim ki, çalışıncada bi cacık yapamıyorum, çalışmayınca da, o zaman en iyisi hiç bişey yapmamak. belki gelicek hafta falan karar değiştiririm bişeyler yapmaya başlarım. ama nasıl olsa daha gelicek haftaya çok var :)

Bendeki nasıl bir gazsa IULM ve Bologna etrafındaki rental flat'leri falan araştırmaya başladım, evet gidicem ve dönmicem çok mutluyum! Aylarca Sabancı Üniversitesi istedikten sonra, gerçekten gitme fırsatım olduğunun kafama yeni dank etmesi belki sadece şanstır. Ama her ne olursa olsun, umarım herşey gerektiği gibi olur..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle merhabalar,
ben o kadar eşekmişim ki sizin bana yaptığınız güzel yorumu görmeyip, aylar sonra bir kuru teşekkürü bile yeni yapıyorum.

sonralıkla ise,
harika yazıyorsun sen yahu, o kadar bencilim ki allahtan kimse okumamış seni, okumasın, okurlarsa önlerine geçip engel olurum.

lütfen yorumu okudun an yanıt ver bana, böyle içten yazan birini tanımayı gerçekten çok istiyorum.
ha diyeceksin ki ne yorumu? neyden bahsediyor bu?
olay şu ki;
http://ndnse.blogspot.com/2009/08/deneme.html

cer dedi ki...

çok teşekkür ederim ama okunmamak güzel bişey değil biliyosun dimi =) blogunda profilin falan yoktu o yüzden burdan cevap veriyorum, gerçekten o resimlede istemsiz bi gülümseme yarattın suratımda çok çok teşekkür ederim =)