2 Mayıs 2011 Pazartesi

alternatif zihnin 10 sırrı

1- fotoğraf çekmeyi bilmenize gerek yok, ama eğer elinizde o güzelim 2000 liralık canon eos ve/veya bilimum türevi fotoğraf makinalarından olmazsa kesinlikle alternatif ya da marjinal olamazsınız.

2- bacaklarınızın ve ayaklarınızın, özellikle de eski converselerinizin resimlerini çekin, bu sizi insanların gözünde çok sanatsal kılıcaktır! (ama arka plan flu olmalı)

3- hoplayın, zıplayın, ağlayın ama ne yaparsanız yapın lütfen resmini çekin, yoksa hiç bi anlamı olmaz.

4- bi facebook account'u yetmez, bunun yanında twitter-formspring-tumblr-myspace-bilimum türevlerindede bi accountunuz olmazsa dünyada varoluşunuzun bi anlamı olmaz.

5- eğer hayatınızdaki en önemli şey cupcakeler değilse ciddi problemleriniz vardır, kabullenin.

6- chanel ojelerinin hepsine sahip olmak için girilen her yol mübahtır.

7- hayatınızın tek amacı aşk, potansiyel sevgiliniz, kinetik sevgiliniz ve sevgilinizdir. unutmayın ki sevgiliniz olmadan siz bir hiçsiniz. Oldu ki terk edildiniz, o zaman bu zavallı anlamsız dünyada varoluş amacınız kalmayacağı gibi, uzayda kapladığınız o boşluk bile lüzumsuz gelir size. böyle durumlarda, kendinizin ağlarken resmini çekip "love, love will tear us apart, again...." ya da "sen gittin, ben bittim..." gibi bi yazıyla bu resmi photoshopta light seppia havalarına sokup acil internet ortamında yayınlamanız gerekmektedir. aksi takdirde, eski sevgiliniz onu unuttuğunuzu düşünebilir. hatta belki sizi umursayabilir, ki bu da aşk acısı çekmenize ters düşer. bu yüzden de ilerleyen günlerde ben güçlü hatunumdur ya bilmemne diye arkadaşlarınızla içmeye gittiğinizde ay hadi resim çekelim bardağı çekelim kurabiyeyi çekelim, bak seni unuttum ayakları yapalım falan diyemezsiniz, bildiğiniz sosyal intihar, aman diyoruz.

8- içinde gitar akoru bulunan bütün şarkılarda ağlayabilirsiniz

9- dımtıscıktıs içeren bütün şarkılarda, "addicted to love" ve türevlerinde bağıra bağıra şarkıyı söyleyip saçlarınızı mümkün olduğunca savurursanız ve bu sırada elinizdeki içkiyle resminizi çekerlerse hemen tumblr'a ya da facebook'a koymalısınız, bu sizi hayatınızın her gününü, her gecesini ve hatta siz evde pijamanız götünüzden sarkar, siz insanların facebookuna bakıp "ne kadar çok eğleniyolar...." diye içten içe kendinize acırken, sizin profiline bakan insanlarda bir "ay ne kadar çok eğleniyo... ben ise burda...." diye kendisine acımasını sağlayabilirsiniz. hatta tumblr'da sanatsal nitelik kazanabilirsiniz.

10- bilimum güzel özlü sözler seçip onlara yapışabilir, hayat mottonuzu baştan belirleyebilir ve kimseyi takmıyomuş gibi yapabilirsiniz. hatta bütün bunları yaparken avaz avaz ben kimseyi takmıyorum, benden nefret ediyosanız ne mutlu bana auzhauhauza bile diyebilirsiniz, nitekim hepimiz insanız, kimseyi sikine sallamıyo olan insan ne diye gitsin insanlara hitap eden ve sosyalleşmeye yarayan bilimum internet kanallarına üye olsun veyahutta merak etsin, sorsun soruştursun?
 tabii siz bunları hiç düşünmüyosunuz, çünkü unutmayın ki düşünürseniz beyin hücreleriniz ölebilir.

salak kalın, güzel kalın, alternatif olun.
sizi seviyorum

cer

Hiç yorum yok: