28 Ocak 2011 Cuma

taxico-ta-huuuhuuuuu

evet. acelem olduğunda beni saatlerce telefonda bekleten efsanevi, bolognanın bi tanecik taksi firması. lafım sana. senin yüzünden, bekleme müziklerin yüzünden psikolojim bozuldu. acelem olur, kimse gelmez. işsiz güçsüz huuhuuuuhuuuuu diye ararım, 1 defa çalmaz hemen açılır. ters psikoloji falan mı uyguluyosunuz bana anlamıyorum ama ortada bi gerçek var psikolojimi ciddi anlamda bozuyosunuz.
 en azından vodafone inadı bıraktı, LAFIMA GELDİN SONUNDA Dİ Mİİİ diye telefonla monolog kurdum tam bi cerenlik yaparım. benim şu olan biten herşeyle muhabbet etme huyum noolucak sonunda bilmiyorum.

 grooveshark sen nası güzel bişeysin, aklıma gelen her şarkıyı dinleyebiliyorum bi anda daha mutlu olamam heralde. aslında olabilirim, sol ayağımı tekrar kullabilmeye başlarsam. şimdi yazıp yazıp sonuna çok içli sözler döşediğim bölüme geldik, lafı uzatmıyorum diye ağırlığımı koymak surreti ile:

-

sevginin bittiği bir yer vardır. saygının başladığı. o noktada da iki şansınız vardır. sevgiyi kovalamak ya da saygıya sahip çıkmak.
 hayal perestseniz, dünyama hoş geldiniz.
nitekim realistseniz, nasıl mutlu olduğunuzu bana açıklar mısınız?
cidden. biri bana açıklasın bunu.

3 yorum:

Deli Kızın Evi dedi ki...

Dünya'da mutluluk denilen şeyi bulmak oldukça zordur zannediyorum.Zaten realistsen mutlu olman pek mümkün değil :)Dünyanın gerçekleri çok iç açıcı olmadığından.
Saygı ya da Sevgi kısmı senin kararın?Neye önem veriyorsan hayatında o yönde gitmek gerekir .Aşk,tutku,arzu,heyecan arıyorsan Sevgi kıyısına doğru gitmende fayda var..Ama diyorsan ki huzur,sukunet arıyorum .Oklar Saygı tarafını gösteriyor :)) Yazılarından anladığım kadarıyla sen sevgi tarafının yolcususun..Yanılıyor muyum?

cer dedi ki...

hahahaha vallahi ben neyin nesi olduğumu bi çözsem bi daha yazmicam :)

Deli Kızın Evi dedi ki...

İnsanlar zaten tüm hayatı boyunca bunu çözemeden yaşayıp gidiyorlar :) Boşver çok da fazla sorgulamamak gerekiyor belki de ,keyfine bak sen ..Durmak yok yola devam :))